Hudvård, skönhet & underkläder - Alltid fri frakt!

Lite lätt skrämd!

Idag när jag kom hem vid lunchtid stod ytterdörren helt öppen! Ja, inte bara på glänt utan helt öppen. Precis innanför dörren stod ett paket – en leverans från MARIA ÅKERBERG. Det var iskallt i hela huset och jag gick med darrande ben runt och ropade men inget svar… Jag ringde till Stefan och fick svaret…
– Ojdå glömde jag att stänga ytterdörren när jag körde till Ronneby på morgonen…
Ja så är det ju bara måndag och redan så förvirrat. Men det fick bli att ta på fårskinnstofflor och tjocktröja! För kallt i huset var det!

Nästa vecka kommer det ytterligare en ny produkt från MARIA ÅKERBERG som passar hela familjen och måste absolut ingå i husapoteket!
Håll utkik, fortsättning följer…

Taggar:ekologisk, Maria Åkerberg, naturig hudvård

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Varukorg