Skip to main content
Hudvård, skönhet och underkläder. ALLTID FRI FRAKT!

Vill du investera mer i din hälsa?

– Få mer energi och bättre sömn

När jag startade Naturliga Rum 2006 var min vision att  skapa ett företag med inriktning mot hälsa och välbefinnande. I flera år har jag sålt produkter som hjälper dig ta hand om ditt yttre, men på senare år har jag även utvecklat ett allt större intresse för den inre hälsan. Den inre och yttre hälsan går ofta hand i hand, har vi problem med det yttre kan det ofta bero på saker som inte stämmer inuti kroppen. Därför har jag nu som ett komplement till mina skönhetsprodukter ett samarbete med ett ledande företag från Tyskland med högkvalitativa produkter för hälsa och fitness.

Vi gör det tillsammans

Jag har alltid haft ett intresse i att sköta om mitt yttre, men även hur jag mår inuti. Min resa med dessa produkter började runt 2016, då ville jag främst se till så att jag fick i mig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver och hitta en bra balans. Jag märkte ganska snabbt att jag fick mer energi, en bättre sömn och jag fick ordning på min mage.

Nu har jag god kunskap om näringslära och vet hur mycket rätt balans i kroppen kan påverka oss. Därför vill jag hjälpa fler människor till en bättre hälsa. Vill du också veta mer om hur du kan förbättra din hälsa är du varmt välkommen att gå med i mitt team. Här delar jag med mig av mängder med tips, inspiration och information om hur du kan påverka din hälsa på ett naturligt sätt!

En morgon- och kvällsdryck som ger dig alla vitaminer och mineraler du behöver under dagen.

Basprodukten jag jobbar med består av en morgondryck och en kvällsdryck. Dessa innehåller allt du behöver för ett dagligt intag av vitaminer och mineraler.

Det exklusiva Närings Transport Koncept (NTC®) stödjer ett optimalt näringsintag. Produkterna är klassade som mat och produceras i Tyskland under strängaste GMP – standard (Good Manufacturing Practice).

I morgondrinken finns bland annat de bästa extrakten från högkvalitativa bär, frukter, grönsaker, örter och kryddor, för att ge dig en mix av polyfenoler och vitaminer. En 2-i-1-lösning som stödjer energin och koncentrationen som du behöver samtidigt som den bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. Lösliga och olösliga fibrer från frukt, grönsaker och spannmål såväl som mjölksyrabakterier (L. reuteri, L. acidophilus).  Unik kombination av bioaktiva mikronäringsämne, såsom vitaminer, spårämnen, och kurkumin med upp till 40 gånger högre biotillgänglighet.

Kvällsdrinken innehåller bland annat 9 viktiga mineraler och spårämnen för bättre återhämtning, den perfekta ”god natt drinken”.