Skip to main content
Hudvård, skönhet och underkläder. ALLTID FRI FRAKT!

Massagebehandlingar

– Hos naturliga rum i Grimslöv eller på ditt företag

Jag började min resa som massageterapeut genom att utbilda mig till taktil massör och diplomerad beröringspedagog. Året senare utbildade jag mig till certifierad massör och diplomerad massageterapeut vid Axelsons. Jag är numera också spa-terapeut, för att kunna erbjuda mina kunder ännu fler behandlingar.

Jag erbjuder massage både i min butik i Grimslöv men samarbetar även med företag i Växjö i omnejd. I alla mina behandlingar använder jag rena och ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Behandlingar

Jag erbjuder flera olika behandlingar inom både kropp, hand- och fotmassage samt ansiktsbehandlingar. Välkommen att höra av dig om du har frågor inför ditt besök.

 • Klassisk muskelmassage
  1,5 timme; 1000kr, helkropp 1 timme: 670 kr 30 min: 420 kr, halvkropp

  En djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen. Hjälper bland annat vid träningsvärk, ökar cirkulationen och är allmänt uppmjukande.

 • Specifik muskelbehandling
  1,5 timme: 1000 kr

  Scs, muskulering, avancerad muskulering, revolving

 • Taktil massage
  1 timme: 670 kr

  Är en mjuk och lugnande massage. Metoden aktiverar kroppens smärtlindrande, läkande och återhämtande system.

 • Taktil stimulering
  1 timme: 670 kr

  Är en mjuk och lugnande massage. Metoden används bland annat för att lindra smärta, förbättra mag- och tarmfunktionerna, minska stress samt skapa lugn och ro.

 • Hot Stone massage
  1,5 timme: 1050 kr

  Massage med heta, rogivande lavastenar, en mjuk kroppsmassage.

 • Hand och fotmassage
  30 min: 420 kr
 • Ansiktskur
  1 timme: 670kr

  Med rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och hårbottenmassage.

 • Fotkur
  45 minuter: 550 kr

  Fotbad, peeling, inpackning och massage.

 • Kroppspeeling
  1 timme: 750kr

  Inför sommarsäsongen eller när huden känns trött

 • Ansiktsbehandling – MÅ Pure Cell Treatment
  1,5 timme: 1795 kr

  Lyxig ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och massage.
  I behandlingen används levande stamceller från rosenrot som har bl a reparerande och uppbyggande effekt på huden. Behandlingen passar alla olika hudtyper och hudtillstånd. Här behandlas ansikte, dekolletage samt händer och underarmar.

Massagebad och bastu

I Naturliga Rums relaxavdelning finns det möjlighet att både ta ett varmt avkopplande bad och njuta en stund i den varma bastun. Det finns också ett spabad utomhus. Antingen kommer du själv eller tillsammans med några vänner.

 • Avslappnande massagebad utomhus
  30 min: 350 kr per person
 • Avslappnande massagebad inomhus
  30 min: 350 kr per person
 • Bastu
  30 min: 350 kr per person

Företagsmassage

Att ha möjligheten att gå på massage på jobbet gynnar både dig som är anställd men även dig som är arbetsgivare. Massagen gör att du får mindre ont i rygg, nacke och axlar. Det frigörs också flera ämnen i kroppen som gör att du både blir lugnare, gladare och får bättre koncentrationsförmåga.

En av de stora fördelarna med att få massage på arbetstid är att massagen blir av. Massagetider som ska ske efter arbetstid är svårare att få till och det leder ofta till att man inte prioriterar sin välbehövda massagetid.

Därför vill jag rekommendera både arbetsgivare och anställda att uppmuntra varandra till massage under arbetsdagen och se det som en god investering i både medarbetarna och företagets hälsa.

Jag har jobbat som massör på företag i över 14 år och vet vilka goda resultat det ger för såväl arbetsgivare och anställd. Varmt välkomna att kontakta mig om ni önskar massage på jobbet.