Hudvård, skönhet & underkläder - Alltid fri frakt!

Leverans och frakt

Priset anges i SEK inklusive moms. Vi levererar inom Norden (Sverige, Norge, Finland och Danmark) och du som handlar måste ha fyllt 18 år. En orderbekräftelse skickas till den e-postadress du angett vid beställningen. Beställningen är bindande så upptäcker du något fel i orderbekräftelsen ber vi dig kontakts oss direkt.

PUL

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att Naturliga rum lagrar dina personuppgifter för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag. Du kan alltid logga in på ditt konto och se samt redigera de uppgifter du har hos oss.

Betalalternativ

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Leverans

Alla paket skickas med Postnord och varorna levereras hem till dig. Skulle däremot paketet inte få plats i postlådan kommer det att levereras till ditt närmaste postombud.

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar.

Fri frakt på alla ordrar.

Varukorg