Hudvård, skönhet & underkläder - Alltid fri frakt!

Leverans och frakt

Priset anges i SEK inklusive moms. Vi levererar inom Sverige och du som handlar måste ha fyllt 18 år. En orderbekräftelse skickas till den e-postadress du angett vid beställningen. Beställningen är bindande så upptäcker du något fel i orderbekräftelsen ber vi dig kontakts oss direkt.

PUL

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att Naturliga rum lagrar dina personuppgifter för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag. Du kan alltid logga in på ditt konto och se samt redigera de uppgifter du har hos oss.

Betalalternativ

När du köper på vår hemsida kan du välja att betala med VISA, Mastercard, faktura, delbetalning eller konto. Fakturan administreras och lämnas över till Klarna AB som är betalningsmottagare.

Leverans

Alla paket skickas med Postnord och varorna levereras hem till dig. Skulle däremot paketet inte få plats i postlådan kommer det att levereras till ditt närmaste postombud.

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar. Fri frakt på alla ordrar.

Varukorg