Skip to main content
Hudvård, skönhet och underkläder. ALLTID FRI FRAKT!

Välkommen till Naturliga Rum

– en liten oas mitt i Småland!

När jag startade Naturliga Rum 2006 var min vision att  skapa ett företag med inriktning mot hälsa och välbefinnande. Naturliga rum erbjuder personlig service med kunden i fokus. Alla produkter är utvalda av mig med fokus på välmående för oss kvinnor som är noga med vad vi använder för produkter på våra kroppar och gärna vill vara både fina, bekväma och starka – från insidan och ut.

Om Susanne

Jag har alltid varit intresserad av friskvård och hälsa, av att få människor att må bra och tänka positivt. Det är egentligen anledningen till varför jag jobbar med det jag gör.

Att träffa andra människor, att få inspirera dem och ge dom ork och kraft att gå vidare, det är drivkraften för mig. Och för mig handlar det om att hitta tid till avslappning och egen tid, men också om att omge mig med vackra ting. Därav mitt intresse för underkläder och smycken.

Jag utbildade mig först till diplomerad taktil massör och diplomerad beröringspedagog. Ett år senare utbildade jag mig till certifierad massör och diplomerad massageterapeut vid Axelsons. Jag är numera också spa-terapeut, för att kunna erbjuda mina kunder ännu fler behandlingar.

Butiken i Grimslöv

I butiken får du i lugn och ro hjälp med att prova ut rätt storlek på bh. Du kan också få konsultation både med ekologisk hudvård och makeup.

Du kan boka tid för både massage- och spabehandlingar i en härlig avkopplande miljö. I relaxavdelningen finns det möjlighet att både ta ett varmt avkopplande bad, eller varför inte sitta en stund i bastun. Det finns också ett spabad utomhus. Antingen kommer du själv eller tillsammans med några vänner.