Hudvård, skönhet & underkläder - Alltid fri frakt!

Om Naturliga rum

– en liten oas mitt i Småland!.

Jag startade mitt företag 2006. Jag ville skapa ett företag med inriktning mot hälsa och välbefinnande. Naturliga rum erbjuder personlig service och kunden är alltid i fokus. I butiken får du i lugn och ro hjälp med  att prova ut rätt storlek på bh. Du kan också få konsultation både med ekologisk hudvård och makeup.

Du kan boka tid för både massage- och spabehandlingar i en härlig avkopplande miljö. I relaxavdelningen finns det möjlighet att både ta ett varmt avkopplande bad, eller varför inte sitta en stund i bastun. Det finns också ett spabad utomhus. Antingen kommer du själv eller tillsammans med några vänner.

Välkommen till min lilla oas mitt i Småland!

Möt Susanne

Möt Susanne

Jag har alltid varit intresserad av friskvård och hälsa, av att få människor att må bra och tänka positivt. Det är egentligen anledningen till varför jag jobbar med det jag gör.

Att träffa andra människor, att få inspirera dem och ge dom ork och kraft att gå vidare, det är drivkraften för mig. Och för mig handlar det om att hitta tid till avslappning och egen tid, men också om att omge mig med vackra ting. Därav mitt intresse för underkläder och smycken.

Jag utbildade mig först till diplomerad taktil massör och diplomerad beröringspedagog. Ett år senare utbildade jag mig till certifierad massör och diplomerad massageterapeut vid Axelsons. Jag är numera också spa-terapeut, för att kunna erbjuda mina kunder ännu fler behandlingar.

Välkommen till Naturliga rum!

Varukorg