Hudvård, skönhet och underkläder. ALLTID FRI FRAKT!

Naturliga Rums Blogg

- vardag, livsstil, hälsa och skönhet

Här får du lära känna mig, Susanne, ägaren bakom Naturliga Rum lite mer på djupet. Jag delar med mig av min stora passion inom hälsa, skönhet och hudvård. Jag brinner för mitt eget och andras välmående och vill med denna bloggen inspirera dig till att göra det bästa du kan. För att känna dig fin, bekväm och stark - från insidan och ut.

Känner du dig trött och hängig och allmänt dassig?

För att vi ska få ett bra immunförsvar och känna oss pigga och alerta krävs energi. Det är våra celler som behöver bränsle för att bilda energi och den får vi genom syre, vatten och näring. Syre är ju luften vi andas och vatten vet vi ju också vad det är.

Vad är då näring?

Jo det är allt som vi stoppar i oss via kosten och nuförtiden behövs det lite extra tillskott av näring då maten inte alltid innehåller alla vitaminer och mineraler som vi behöver.

FitLines Optimal Set med morgondrink och kvällsdrink innehåller näring alltså energi som du behöver för varje dag. Din kropp får förutsättningar att självläka och ditt immunförsvar kan lättare stå emot virus och bakterier.

Är du sugen på att prova eller vill veta mer? Hör av dig till mig på kontaktformuläret på www.naturligarum.se

Gå in på www.6364898.fitline.com och läs om företaget och produkterna!

Lämna ett svar